Ročni namizni nogomet.

f9d3f160b9fb62cd708df1a28e88afb3.jpg f9d3f160b9fb62cd708df1a28e88afb3.jpg
Butik popustov
36,50 €
  • akcija je potekla
  • naslednjič bolj pohitite
0h : 0m : 0s
priporoči ponudbo:
Facebook
Twitter
e-mail

Ročni namizni nogomet.

 Nogomet je igra, ki jo ljubi staro in mlado, to je druga najpomembnejša stvar na svetu.

To je igra, ki navdušuje staro in mlado. Namizni ročni nogomet je primeren tako za otroke kot za odrasle, lahko pa se seveda pomerijo med seboj, npr otroci proti staršem, mož proti ženi, fant proti punci . Težko bomo našli nekoga, ki se nebi hotel pomeriti v tej igri. Pri namiznem nogometu ni nujno, da poznate nogometna pravila, potrebni so le dobri refleksi in natančnost in pa seveda kot v vsakem športu, tudi kanček športne sreče.

Izberite si svojega nasprotnika in se pomerite v nogometnem dvoboju. Namizni nogomet je primeren tako za igranje doma, kot tudi na piknikih in zabavah.

Dimenzije namiznega nogometa  69 x 37 x 23 cm .

 

Namizni nogomet vsebuje 18 igralcev, na vsaki strani po 9 igralcev, prav tako se na na nogometu nahajata 2 preprosta števca za natančno vodenje rezultata.

 

Namizni nogomet ni primeren za otroke mlajše od 3 let, otroci naj ga uporabljajo pod nadzorom odrasle osebe.

Ne pozabite!!! Poštnino plačamo mi.

O nogometu

Kot vsi vemo je nogomet moštvena igra in je najbolj priljubljena postranska stvar na svetu. Poznamo več vrst nogometa pri nas sta najbolj priljubljena veliki nogomet in mali nogomet. Pri velikem nogometu sodeluje 22 igralcev v vsaki ekipi je po 11 igralcev. Veliki nogomet se običajno igra na travnati površini nogometno igrišče pa je  velikosti od 100 do 110 metrov (dolžina) širina nogometnega igrišča pa je med 64 in 75 metri, te mere veljajo tekme mednarodnega ranga, pri tekmah nižjega ranga so dovoljene tudi manjše mere.

Kot pri vsakem športu je tudi pri nogometu cilj premagati nasprotnika v nogometu to pomeni doseči več golov kot nasprotno moštvo. Nogometna tekma traja 90 minut razdeljena na 2 polčasa po 45 minut med polčasi pa je 15 minut odmora.

Pri nas je pa zelo popularen tudi mali nogomet ki se lahko igra tudi v telovadnicah sploh v zimskem času in pa tudi na prostem. Za mali nogomet, ki se igra na prostem so primerne skoraj vse površine pa naj si bodo travnate, betonske ali pa asfaltirane itd…  V notranjih prostorih pa se običajno igra na ustreznem parketu ali pa drugi ustrezni podlagi.

Tako kot pri velikem nogometu se tudi pri malem nogometu igrata dva polčasa po 25 minut med polčasom pa je 5 minut odmora.

Dimenzije igrišča za mali nogomet so 30 x 50 metrov to velja za mednarodne tekme, seveda so dovoljena manjša odstopanje. Prav tako kot pri velikem nogometu si tu nasproti stojita dve ekipi cilj pa je nasprotni ekipi dati čim več golov. Vsaka ekipa ima lahko 5 igralcev in vratarja, lahko pa je tudi 6 igralcev.

V zadnjem času pa se je pojavil tudi futsal, to je prav tako zvrst nogometa s sicer malce drugačnimi pravili igranja, bistvo je pa seveda enako kot pri malem in velikem nogometu, dati nasprotniku čim več golov.

Cena: 36,50

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite lahko neomejeno število kuponov.
  • Kupone lahko podarite kot DARILO.
  • Poštnina je že vključena v ceno!
  • Kupon lahko vnovčite do vključno 28.12.2021
  • Rok dostave do 5 dni


Ne pozabite!!! Poštnino plačamo mi.

O ponudniku

Več o ponudniku

Mail: api3@siol.net

Tel.: 041-746-120

Poglej vse
komentarje
OBVEŠČAJTE ME O PONUDBI
Strinjam se s politiko zasebnosti
VARNO PLAČEVANJE
Varno plačevanje