O nas

BUTIK POPUSTOV je spletni portal, ki temelji na načelu skupinskega spletnega nakupovanja, ki je nov trend. Internet je čedalje bolj vpet v vsakdanjik vsakega od nas. In zato našo ponudbo in potrošnike loči le en »klik«. Poleg tega pri BUTIKU POPUSTOV smatramo, da sta čas in denar dragocena. Zato ju želimo prihraniti našim uporabnikom. Ponudimo jim kvalitetne in cenovno ugodne ponudbe na enem mestu,pa tudi časa ne izgubljajo po nepotrebnem z iskanjem pravih storitev ali proizvodov.

Ekipa BUTIKA POPUSTOV je polna kreativnih idej, ki sooblikujejo zanimive ponudbe. Vsakodnevno pripravljamo pestre ponudbe, ki so povrh vsega še cenovno ugodne.

V BUTIKU POPUSTOV, kot že ime samo pove, so skrbno izbrane in prvovrstne ponudbe, ki jih pospremijo popusti.

S pomočjo naše spletne strani ustvarjate dodatno povpraševanje po vaših storitvah in proizvodih. Pridobite lahko nove kupce, ki bodo lahko postali vaše stalne stranke. Praktično brezplačno oglaševanje s takojšnjimi rezultati.

Ekipa BUTIKA POPUSTOV skrbi, da so naši registrirani uporabniki vedno obveščeni o novostih med ponudbami (e-maili, socialna omrežja,…).

Pestre ponudbe s popusti so v našem butiku!