Pravila uporabe

Splošni pogoji uporabe in prodaje na portalu BUTIK POPUSTOV.si so urejeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

 Z registracijo soglašate, da vaš elektronski naslov (e-mail) BUTIK POPUSTOV uporablja za namene neposrednega trženja. Soglašate z obdelavo navedenih osebnih podatkov s strani predhodno omenjenega portala in izjavljate, da ste seznanjeni ter soglašate z namenom obdelave teh osebnih podatkov (neposredno trženje, obveščanje o storitvah - dnevnih ponudbah...). Seznanjeni ste, da se od prejemanja dnevnih ponudb lahko kadarkoli odjavite oziroma zahtevate trajno ali začasno prenehanje uporabljanje vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja. Za odjavo pošljite mail z besedo »odjava« na info@butik-popustov.si. Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih identifikacijskih podatkov, ki nam jih posredujete. Kateri koli vaš osebni identifikacijski podatek lahko spremenite z elektronskim sporočilom na info@butik popustov.si.

Pia Pustovrh s.p. upravlja in je lastnik spletnega portala BUTIK POPUSTOV.si (v nadaljevanju BUTIK POPUSTOV). BUTIK POPUSTOV je oglaševalec in posrednik pri prodaji storitev in izdelkov tretjih pravnih oseb (v nadaljevanju: ponudniki storitev). Vsi registrirani obiskovalci v sistemu BUTIK POPUSTOV pridobijo uporabniško ime, ki je enako naslovu njihove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno poosebljata in ga povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo na portalu BUTIK POPUSTOV obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Zaradi specifičnega delovanja spletnega omrežja vam ne moremo zagotoviti popolne zaščite katere koli informacije, ki je bila oddana ali vzeta za potrebe spletne strani BUTIK POPUSTOV. Zato tudi nismo odgovorni za kakršno koli škodo povzročeno s strani tretje osebe, ki nepooblaščeno sprejme, uporablja ali odtuji tovrstne zaupne informacije. Registriran uporabnik naj ne deli svojega gesla in drugih prijavnih podatkov za uporabo strani BUTIK POPUSTOV.

Prav tako BUTIK POPUSTOV ni odgovoren za škodo povzročeno zaradi zlorabe uporabnikovih plačilnih sredstev s strani tretje osebe. Za ravnanje s plačilno kartico (plačilna sredstva) je odgovoren izključno imetnik le te. V kolikor pride do zlorabe plačilnega sredstva uporabnika, BUTIK POPUSTOV ni dolžan povrniti plačanega zneska in druge nastale škode.

BUTIK POPUSTOV bo pridobljene osebne podatke uporabnikov hranil in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih uporabljal izključno za lastne potrebe.

Uporabnik s potrditvijo registracije na spletni strani BUTIKA POPUSTOV jamči, da so njegovi posredovani podatki pravilni oziroma točni. Ter da je uporabnik polnoletna oseba.

BUTIK POPUSTOV ne more biti pravno ali fizično odgovoren za nepravilnosti posamezne storitve ali blaga, saj ni lastnik le teh. Za te odgovarja izključno ponudnik, ki je lastnik posamezne storitve ali blaga.

Uporabnik spletne strani BUTIK POPUSTOV ima pravico, da v roku 15 dni po nakupu kupona odstopi od pogodbe po 43.

členu ZVPot.