Varovanje osebnih podatkov

Z osebnimi podatki spletnega portala BUTIK POPUSTOV upravlja Pia Pustovrh s.p. v nadaljevanju BUTIK POPUSTOV, ki se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke uporabnikov hranil in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih uporabljal izključno za lastne potrebe.

Uporabnik se z registracijo na naši spletni strani strinja, da lahko BUTIK POPUSTOV njegove osebne podatke uporablja za potrebe komuniciranja, naročanja ali informiranja o BUTIKU POPUSTOV.

Da uporabnik lahko opravi nakup ponudbe na spletni strani BUTIK POPUSTOV, se mora le ta predhodno registrirati in posredovati osebne podatke, katerih vrsta in količina je odvisna glede na izbiro načina plačila kupona.

Uporabnikovi podatki ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam. Ime in priimek ter unikatna šifra kupljenega kupona bo posredovana zgolj ponudniku storitve, za namen identifikacije kupca storitve.

Zaradi specifičnega delovanja spletnega omrežja vam ne moremo zagotoviti popolne zaščite katere koli informacije, ki je bila oddana ali vzeta za potrebe spletne strani BUTIK POPUSTOV. Zato tudi nismo odgovorni za kakršno koli škodo povzročeno s strani tretje osebe, ki nepooblaščeno sprejme, uporablja ali odtuji tovrstne zaupne informacije. Registriran uporabnik naj ne deli svojega gesla in drugih prijavnih podatkov za uporabo strani BUTIK POPUSTOV.